ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Απολαύστε τις υπηρεσίες μεταφοράς (transfer) από και προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το αεροδρόμιο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά και σας υποσχόμαστε τις καλύτερες τιμές μεταφοράς, χωρίς πολύωρη αναμονή και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Αναλαμβάνουμε μεταφορές από και προς το Κρατικό Αεροδρόμιο Καλαμάτας Καπετάν Βασιλείου Κωνσταντακόπουλου, καθώς και από/προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ακόμα και αν προκύψει καθυστέρηση στην άφιξή σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι θα έχει ενημερωθεί εγκαίρως από τις υπηρεσίες του αεροδρομίου για την καινούρια ώρα της αφίξεως σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η κράτηση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα της πτήσης σας.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από και προς το λιμάνι του Πειραιά.
Όταν φτάσετε στο λιμάνι, σας καλωσορίζει ο οδηγός μας, που περιμένει την άφιξη σας με αναρτημένη καρτέλα που γράφει το όνομα ή την επωνυμία της εταιρείας σας, ανάλογα με τις οδηγίες σας.

Απ’ όπου και αν επιθυμείται να γίνει η παραλαβή, ο οδηγός μας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και να σας κατευθύνει στο πολυτελές αυτοκίνητο που θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας.